L’Ajuntament ja hauria d’haver recuperat els locals. Foto: Blanca Blay / ACN

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha reconegut que l’activitat dels locals d’oci nocturn del Port Olímpic “s’ha d’acabar”. Les paraules de Batlle arriben després que durant les últimes setmanes alguns dels bars i restaurants de la zona hagin estat funcionant tot i no tenir la llicència vigent, ja que el passat 30 d’abril se’ls va acabar la concessió. L’última moratòria per deixar els locals s’acabava el 31 de maig, cosa que vol dir que a principis d’aquest mes les claus haurien d’haver estat retornades al consistori.

Fa uns dies l’Associació de Veïns de la Vila Olímpica va denunciar que el funcionament d’aquests locals suposava una “doble infracció”, ja que no tenen llicència d’activitat i que a les terrasses no es respectaven les mesures de seguretat obligatòries pel coronavirus. El president de l’entitat, Jordi Giró, va denunciar les “actituds incíviques” que se seguien produint a la zona i va demanar al consistori que resolgui el problema.

“EL MÉS AVIAT POSSIBLE”
Batlle, doncs, s’ha compromès a solucionar el problema perquè “no s’allargui en el temps”, mentre que la tinenta d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, ha recordat que l’Ajuntament és el titular de la concessió i s’ha compromès a executar tots els tràmits perquè els locals estiguin fora “el més aviat possible”.