L’operació dels Mossos es va fer el 20 de febrer. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 20 de febrer dues persones durant un operatiu policial que va permetre desmantellar el primer narcopis detectat al districte, situat al carrer Còrsega.

Segons va explicar la policia catalana en un comunicat, des del pis es distribuïen i consumien diferents substàncies estupefaents, com ara pastilles d’èxtasi i metamfetamina. Així doncs, l’operatiu va permetre detenir una dona de 35 anys de nacionalitat portuguesa i un home de 45 anys de nacionalitat espanyola.

La policia també va requisar diners en efectiu i eines per manipular les drogues. De fet, l’home va ser detingut quan la policia ja estava acabant l’operació, ja que es va presentar al pis perquè desconeixia que estigués produint l’operació policial. L’home duia a sobre una balança de precisió i pastilles d’èxtasis i ketamina.

DES DE PRINCIPIS D’ANY
En el comunicat, els Mossos d’Esquadra també van explicar que la investigació va començar després de rebre diverses informacions que els alertaven que a la finca hi havia un pis ocupat. Va ser després de rebre aquestes informacions que els Mossos van posar en marxa un dispositiu de vigilància, que va permetre confirmar que el narcopis funcionava des de principis d’any.

PREOCUPACIÓ AL BESÒS
D’altra banda, entitats veïnals del Besòs fa temps que denuncien que, d’ençà de les operacions policials al Raval, el consum de droga al carrer ha crescut.