El recinte de la Fundació Palo Alto va acollir el passat 18 de juny diferents taules rodones i tallers en el marc de la celebració de la Barcelona Design Week.

Un dels tallers va ser el que va tenir com a protagonistes els membres del col·lectiu Fab Lab Barcelona, que lideren la iniciativa Barri Circular #Poblenou. El taller va tenir com a objectius replantejar l’entorn alimentari local i debatre sobre noves idees relacionades amb l’economia circular per al Poblenou. Durant l’activitat es va parlar de com evitar el malbaratament alimentari mitjançant la producció local d’aliments, la relació amb els agricultors més propers i la cuina sense residus. Són qüesitons que al Poblenou estan agafant força, ja que actualment funcionen en diversos espais i col·lectius del barri.

DISSENY HUB
L’edifici del Disseny Hub Barcelona va acollir entre el 12 i el 20 de juny diferents actes de la Barcelona Desig Week. Aquest espai de les Glòries va tornar a ser un dels punts centrals de la setmana del disseny. Fins a l’1 de setembre s’hi pot visitar l’exposició ‘El millor disseny de l’any’, que programa el FAD.