El pavelló de la Verneda s’omplirà per al derbi del dia 7. Foto: Antoni Zurita

La 12a jornada de la Primera Estatal masculina d’handbol no podia arribar amb un partit més atractiu. L’Handbol Sant Martí i l’Handbol Poblenou, els dos equips del districte que militen en la categoria s’enfrontaran en el primer derbi al pavelló de la Verneda el pròxim dissabte 7.

Els de Lorenzo Rueda parteixen com els clars favorits a la victòria; juguen a casa i són els líders invictes del grup D, circumstància que comparteixen amb el San Pablo Burgos del grup B. La potència de foc de l’equip de la Verneda és la seva arma principal, ja que després de les primeres 11 jornades de lliga, el conjunt lila supera els 33,3 gols de mitjana per partit.

A l’altre extrem de la pista, però, hi haurà el millor Poblenou de la temporada. El conjunt de Fernando Pastor afrontarà el partit més difícil d’aquesta primera volta amb la confiança que donen les quatre victòries consecutives aconseguides en les últimes quatre jornades del mes passat, i que han servit perquè el conjunt negre assoleixi la sisena posició a la classificació.

DUES JORNADES MÉS
Un cop que els equips hagin superat el derbi, hauran d’afrontar dos partits més en aquest 2019.

El Sant Martí visitarà la pista del Banyoles i clourà l’any a casa contra l’OAR de Sabadell, mentre que el calendari portarà el Poblenou a rebre la visita del filial del BM Granollers i a desplaçar-se a la pista del Sant Cugat.