El podi amb els guanyadors de la cursa. Foto: Daniele Falcone

L’italià Ivan Ravaioli i l’estatunidenca Kacey Lloyd es van imposar a la Red Hook Crit Barcelona, una cursa nocturna de bicicletes de pinyó fix –per tant, sense frens– que es va celebrar diumenge passat al Parc del Fòrum i que enguany va arribar a la seva tercera edició.

El circuit masculí constava de 30 quilòmetres –26 voltes a un circuit del Parc del Fòrum–, mentre que el femení era de 22,5 –fer 20 voltes–.

Tant en categoria masculina com en femenina, la cursa es va resoldre en l’última volta. Ravaioli es va imposar a la recta final a l’sprint a Mario Paz per només 15 centèssimes i passa a liderar en solitari la classificació del campionat Red Hook.

Per la seva banda, Lloyd va pujar al més alt del podi amb un temps de 46 minuts i 8 segons. Lloyd ja va ser la guanyadora del primer Red Hook Crit, celebrat a Brooklyn –d’on és originària l’especialitat– l’any 2008. “Estic molt contenta per la victòria perquè he superat l’Ainara, la rival a batre enguany”, va explicar Lloyd en referència a Ainara Elbusto, la representant estatal que va quedar segona al podi femení, tot i que segueix liderant la classificació del campionat Red Hook. La pròxima cita serà a Milà, l’11 d’octubre.

La cursa va batre el rècord d’inscrits, ja que va aplegar més de 300 corredors de 30 nacionalitats diferents, i va reunir al Parc del Fòrum a centenars d’aficionats i curiosos.