La Verneda ha estat clau en aquesta recta final. Foto: CEJ

La situació del Júpiter ha fet un gir de 180 graus des de finals de març, fins al punt que una ratxa espectacular de resultats, sumant 13 dels 15 punts entre l’abril i el que portem d’aquest mes, ha fet que l’equip de Miguel López certifiqui la permanència amb dues jornades d’antelació.

El conjunt gris-i-grana ha derrotat l’Almacelles (2-4), el Cambrils (1-0), la UD Vista Alegre (1-0) i el Tàrrega (0-1) en una primavera inoblidable en la qual l’únic partit en el qual no han sumat de tres en tres va ser el desplaçament a Balaguer (1-1). El triomf del passat diumenge 12 a la capital de l’Urgell, a més, va certificar una salvació llargament desitjada per la plantilla, el cos tècnic, la directiva i l’afició.

Així, l’equip afrontarà les dues darreres dates del campionat sense cap més objectiu que fer créixer el botí de 41 punts que suma ara mateix. El comiat de la Verneda pel que fa al curs 2018-19 serà el diumenge 19, a les 12 del migdia, en un partit contra la Rapitenca, mentre que la clausura definitiva de la temporada serà una setmana més tard, el dia 26, al camp del Mollerussa.

UN SEGLE I UNA DÈCADA
Un dia abans de certificar la permanència, el dissabte 11, el club va celebrar el 110è aniversari de la seva fundació amb un acte a l’Auditori de Sant Martí. La trobada també va servir per escenificar el lliurament simbòlic de l’arxiu del club a l’Arxiu Municipal del districte. També es van commemorar els 10 anys de creació de l’equip femení de l’entitat.