Els martinencs aixequen la seva quarta orelluda. Foto: Correbarri

Afirmar que el districte compta amb els millors corredors de la ciutat no és gens agosarat.

Això es va tornar a demostrar diumenge passat, quan Sant Martí es va imposar per quarta vegada consecutiva al Correbarri, la cursa de 10 quilòmetres per districtes que un any més es va celebrar a principis d’octubre. Més de 4.000 atletes van recórrer els 10 quilòmetres de la prova, que enguany va recórrer bona part de Sant Martí i de Ciutat Vella.

Cada districte estava representat per un color, però quan tothom havia creuat la línia de meta, el taronja martinenc va tornar a imposar-se, com a la resta d’edicions d’aquesta prova. En total, els atletes del districte van sumar 4.435 punts, millorant els 4.775 de l’edició de 2014.

DUES PLUSMARQUES
Per la seva banda, Carles Castillejo i Enka Viñas van aconseguir la victòria en les seves respectives categories individuals. A més, tant Castillejo com Viñas van aconseguir la millor marca de la història del Correbarri.
Castillejo, que va córrer per Nou Barris, va completar el recorregut en 29 minuts i 55 segons, mentre que Viñas, que va defensar els colors de Sant Andreu, va aturar el cronòmetre en 38 minuts i 3 segons.