L’equip celebra el triomf contra l’Agustinos. Foto: Fernando Cisneros / HSM

Tres victòries en els quatre darrers partits. El sènior masculí de l’Handbol Sant Martí de Lorenzo Rueda ha aconseguit un bon botí de punts i, a més, de moral per afrontar el tram determinant de la temporada en la Divisió de Plata de l’handbol estatal.

Després de 23 jornades, el conjunt lila és novè amb 20 punts, els mateixos que sumen l’Antequera (el vuitè) i el Palma del Río (el desè). Els de la Verneda afronten ara el tram més dur del campionat; els darrers partits del mes seran el pròxim dia 23 a la Verneda contra el Puerto Sagunto, mentre que aquest març arribarà a la seva fi amb el desplaçament a la pista del segon classificat, l’Alarcos Ciudad Real.

L’estrena de l’abril també serà clau: serà el segon desplaçament consecutiu, en aquest cas a la pista del Santoña, un equip que ocupa posicions de descens. Després d’aquest enfrontament, els de Rueda rebran l’Antequera, un dels seus rivals directes.

BUSCANT LA TRANQUIL·LITAT
Per la seva banda, l’Handbol Poblenou ha perdut quatre dels darrers cinc partits, una mala dinàmica que fa que, de nou, el conjunt poblenoví hagi d’estar pendent de la zona perillosa.

L’equip voldrà retrobar la tranquil·litat en les pròximes setmanes (falten sis jornades perquè s’acabi la lliga), i es veurà les cares contra el Sant Cugat (a casa), el Sant Vicenç (al Baix Llobregat) o contra la Salle Montcada (de nou, a la Nova Icària).