Ortiz va superar Bahom i Soler. Foto: La Sansi

El corredor del CA Montornès, Abdessamad Hemmi, i la corredora Míriam Ortiz, de l’AA Catalunya, van ser els guanyadors de la 25a edició de la Cursa de la Vila Olímpica, celebrada el passat diumenge 12 de juliol al districte.

Més de 3.000 participants es van aplegar en aquesta carrera, que organitza el club La Sansi i el Club Canaletes, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). La prova va oferir dos circuits diferents, un de cinc quilòmetres i un altre de 10. Hemmi i Ortiz es van imposar a la cursa llarga, i també es van adjudicar el títol de campions de Catalunya absoluts dels 10 quilòmetres.

Hemmi –que debutva enguany a la cursa– va arribar primer a la meta després de completar el recorregut en 30 minuts i 39 segons, seguit de Khalid Merroune –30 minuts i 51 segons– i de Mohamed Zarhouni, del FC Barcelona, que va completar el recorregut en 30 minuts i 57 segons. Per la seva banda, Ortiz va aturar el cronòmetre als 35 minuts i 47 segons, seguida de Hasna Bahom i Meritxell Soler.

La cursa dels cinc quilòmetres la va guanyar Edgar Sumskis en categoria masculina, i Wafaa Azdaou, en femenina. En acabar les dues competicions d’adults, es van celebrar curses per als més petits.