Carles Mur controla l’esfèrica en el partit contra el Badalona. Foto: CEJ

Sumar els primers tres punts del curs que es disputen a la Verneda és el gran objectiu del Júpiter. El renovat projecte gris-i-grana, que es va estrenar a la lliga amb una victòria al camp del Lleida B (1-2), debutarà en partit oficial a la Verneda el diumenge 9 a les set de la tarda contra l’Igualada, un equip que va empatar en la seva estrena (3-3 a casa contra el CE Manresa).

Àlex Prat i Gerard Bertran van ser els autors dels gols del Júpiter a la capital del Segrià. Prat va avançar l’equip al minut 14, però la reacció dels blaus va ser gairebé immediata, empatant quatre minuts més tard. Per poder celebrar la sentència va ser necessari esperar fins al minut 75, amb el gol de Bertran.

Un cop superat aquest enfrontament contra els igualadins, els d’Àlex Fernández afrontaran el complicat desplaçament a la Bòbila per jugar contra el Gavà i rebran la visita de les Borges Blanques el pròxim diumenge 23.

I és que després de la difícil temporada 2017-18 (l’equip va quedar només dos punts i tres posicions per sobre del descens), de cara a la present els objectius són ben diferents: per història (i també per plantilla) el Júpiter ha de ser un dels equips del grup 2 que ha de ser a la zona alta de la taula i participar en la lluita per tornar a Tercera Divisió.