L’equip celebra el gol de l’empat. Foto: Àngel Garreta / CEE

Tercer empat consecutiu. El Júpiter no es va donar per vençut diumenge passat al derbi contra l’Europa i va poder rescatar un punt (1-1) gràcies a un gol de Julen a les acaballes del partit.

Després d’una primera part sense massa accions destacades, el Júpiter va despertar i durant els primers minuts del segon temps l’equip va assetjar la porteria de Boison. L’Europa va desempallegar-se del domini gris-i-grana i va començar a rondar la porteria d’Andrés, que va salvar dues rematades dels escapulats abans que Abel Rita, al minut 65, fes el primer gol de la tarda amb un xut creuat des de la frontal de la gran. Els minuts passaven i les oportunitats no arribaven, però quan semblava que els tres punts es quedarien a Gràcia, Julen va aprofitar un malentès entre la defensa i el porter de l’Europa per marcar el gol de l’empat.

Demà passat a les 8 del vespre l’equip rebrà la visita de l’avant penúltim, la UE Vilassar de Mar.

DERROTA DEL MARTINENC
Per la seva banda, el Martinenc continua immers en una mala dinàmica de resultats i va patir la primera derrota del curs diumenge passat contra l’Hermes (0-1). Els de Miguel López continuen tenint problemes per veure porteria i encadenen tres partits seguits sense guanyar (des de la segona jornada) i demà passat viatjaran fins al Gironès per jugar contra el filial de la Unió Esportiva Llagostera.