El Júpiter està protagonitzant un gran inici de lliga. Foto: CEJ

Una victòria de prestigi, i ja en van unes quantes. El Júpiter va derrotar a la Bòbila el Gavà (2-3), fins a aquell moment líder de Tercera, en un partit no apte per a cardíacs que va oferir emoció fins a l’últim segon.

Els locals es van avançar aviat a l’electrònic amb un gol de Kata, que va aprofitar una errada defensiva del Júpiter per empènyer amb el cap un refús de Colchero. Sis minuts més tard, al 22, Kuku va fer la seva aparició i va empatar a la sortida d’un córner.

A partir d’aquí, el partit va quedar en punt mort i el marcador no es va moure fins al 81, quan el mateix Kuku va desfer la igualada gràcies a un gol on la defensa gavanenca va poder fer molt més. El gambià va rebre, totalment sol, una passada de la mort al punt de penal i va afusellar Alcaraz. Tan sols tres minuts més tard, Darbra feia el tercer del Júpiter després de culminar un contraatac. L’emoció, però, tornaria al 88’ amb un gol de Kata –segon al seu compte personal–, escurçant distàncies i posant encara més nerviosisme. El resultat, però, no es va moure més i el Júpiter va aconseguir tres punts que el permeten col·locar-se colíder, juntament amb el Prat, amb 20 punts.

Diumenge, els gris-i-grana rebran a casa el Masnou, equip de la part baixa de la classificació, a partir de les dotze del migdia. Per la seva banda, el Prat juga també a casa contra l’Ascó, que és quart. Una jornada que pot deixar el Júpiter com a líder en solitari.