El Júpiter s’enfrontarà aquest cap de setmana al Sant Andreu. Foto: CEJ

Es preveia una visita molt complicada i així va ser. El desplaçament del Júpiter al camp del Sabadell B va acabar amb una derrota dels gris-i-grana per 4-2 davant d’un rival que arribava al matx amb una ratxa d’onze partits sense perdre.

Els de Juanjo García van firmar un bon primer quart d’hora que els va permetre controlar la part inicial del matx. La reacció del Sabadell B, però, no es va fer esperar i el filial arlequinat va agafar aviat les regnes del partit. El domini dels vallesans es va confirmar aviat i al minut 18 , després d’una jugada per la banda esquerra, Àlex Espanyol va rematar sol una centrada que es va passejar per tota l’àrea dels de la Verneda. Només quatre minuts més tard, i per culpa d’un greu error de la defensa del Júpiter a l’hora de treure la pilota, la pilota va acabar als peus de Xavi Civil, que va col·locar el 2-0 al marcador. El quart d’hora negre del Júpiter es va confirmar al minut 30, quan una altra jugada per la banda esquerra va suposar el 3-0 de Cesc Clotet després d’un bon xut. Abans de la mitja part, i amb un marcador pràcticament impossible de remuntar, Sergi Pérez va retallar distàncies a la sortida d’un còrner.

Només arrencar la segona part ja va quedar clar que el Júpiter no es rendia. Els gris-i-grana van dominar clarament la represa. Tot i la insistència, i la bona compenetració d’Àlex Prat amb la davantera, el gol no arribava. Al minut 82 Sergi Pérez va ser expulsat després de veure una segona targeta groga molt rigorosa. Quatre minuts més tard, en una demostració de coratge, el Júpiter, gràcies a un xut creuat de Joseu, va col·locar el 3-2 al marcador. Semblava que hi havia esperança i els de Juanjo García van tenir dues ocasions per empatar però el Sabadell va sentenciar el matx amb el definitiu 4-2 al minut 92.