L’afició va veure com l’equip deixava escapar un 3-0. Foto: CEE

El derbi de Tercera Divisió va ser històric però no va acabar amb el resultat que l’afició del Júpiter volia. La mala ratxa dels gris-i-grana continua després de la derrota de diumenge passat contra l’Europa (4-5) en el derbi més esbojarrat dels darrers anys.

Malgrat l’absència de Kuku, els de Juanjo García se les prometien molt felices quan, al minut 15 de partit, dominaven el resultat per 3-0 gràcies a un doblet de Josu i un gol de Gueri des del punt de penal.

A partir d’aquest moment, però, el partit va canviar radicalment i els escapulats es van fer amb el domini del joc. En vuit minuts Abel i Poves retallaven la distància a un gol, però el malson encara no havia acabat. L’Europa va culminar la remuntada abans del descans, amb el doblet de Poves i un gol de Fran Bea.

Els gris-i-grana havien d’atacar per empatar i l’Europa va aprofitar una de les contres per fer el cinquè gol, el segon en el compte particular d’Abel. La rauxa ofensiva dels de la Verneda va tenir la seva recompensa al minut 89, quan Santolalla va superar Gianni per posar emoció als minuts finals del matx.

Després d’aquesta derrota, el Júpiter cau a la vuitena posició. Els homes de Juanjo García només han sumat un punt dels últims 15 (un empat contra l’EC Granollers). El tècnic recuperarà el golejador Kuku, absent per sanció, de cara a l’últim partit de l’any, diumenge al camp del CF Peralada.