L’equip va patir la vuitena derrota del curs al Baix Llobregat. Foto: CEJ

El Júpiter ha tocat fons. Després de la derrota de dissabte passat contra el Santfeliuenc (2-1), el conjunt gris-i-grana ha caigut a l’última posició de la Tercera divisió. Tot i això, encara queden 13 jornades perquè l’equip redreci el rumb i mantingui la categoria.

La tarda, però, va començar amb bones notícies a la capital del Baix Llobregat i Rafa Murillo va avançar l’equip de Juanjo García després d’un córner quan només s’havien jugat sis minuts. L’equip, ben plantat sobre la gespa, no va patir en excés i les oportunitats dels locals van ser escasses i no van posar en perill la porteria d’Andrés.

L’empenta dels santfeliuencs no va minvar després del descans i el Júpiter cada cop es veia obligat a endarrerir més les seves línies. La resistència gris-i-grana va durar 16 minuts, que va ser el temps que Patxi Areitio va trigar a restablir l’empat després d’una centrada d’Éric Pacheco. Els fantasmes van tornar a aparèixer i el gol va esperonar els locals, que van continuar buscant la porteria del conjunt de la Verneda. Els pitjors presagis es van complir gairebé un quart d’hora més tard quan novament després d’una cavalcada de Pacheco, David Romo li donava la volta al resultat davant la desesperació de García i de tot l’equip. Més amb el cor que no pas amb el cap, el Júpiter va buscar l’empat, tot i que no va tenir sort.

Però el futbol sempre brinda una oportunitat de refer-te i el Júpiter la tindrà diumenge en el derbi contra l’Europa a la Verneda. Els tres equips del descens (Júpiter, Castelldefels i Sabadell B) estan empatats a 21 punts i la salvació és a només tres punts.