Un moment de la victòria al camp del Tona. Foto: CEJ

Només una victòria (la primera del curs a la Verneda, contra el CF Parets) entre tots els partits d’octubre i l’inici d’aquest mes. El Júpiter de Paco Hidalgo segueix sense trobar la regularitat desitjada i després de nou jornades, el conjunt gris-i-grana continua catorzè, la posició que l’obligaria a jugar la promoció per no baixar de categoria.

L’equip havia aconseguit igualar la millor ratxa de la temporada entre finals del mes passat i principis d’aquest (1-1 a Tona i 1-0 contra els paretans), però la derrota en el derbi del passat dissabte 9 contra l’EE Guineueta (2-1) torna a fer que el conjunt d’Hidalgo es trobi en una situació compromesa.

La visita de la Fundació Esportiva Grama i el viatge al camp del filial del Llagostera seran els dos darrers reptes de l’equip en aquest penúltim mes de l’any. Els gris-i-grana estrenaran el desembre el dia 1, amb un altre desplaçament, en aquesta ocasió al camp de l’AEC Manlleu.

ALTIBAIXOS DEL FEMENÍ
El primer equip femení, per la seva banda, ha pogut trencar la mala dinàmica de l’inici de la temporada al grup 1 de Preferent, tot i que encara segueix lluny de la zona alta de la taula.

Després de patir la quarta derrota de la temporada en el partit del passat diumenge 10 a Sabadell (4-3), les jugadores d’Estefanía Enciso tancaran el mes visitant el camp del penúltim, el Llerona (a les Franqueses), i estrenaran el desembre a casa contra el CE Pubilla Casas.