Les gris-i-grana van derrotar el Sabadell a la final. Foto: TH

El mes de setembre de 2019 ha començat igual que ho va fer el de 2018: amb el sènior femení del Júpiter aixecant el Torneig d’Històrics del Futbol Català. Les de la Verneda van ser les millors de les quatre aspirants d’aquesta edició i van reeditar el títol derrotant el Sabadell (0-3) en la final que es va jugar al Municipal del Guinardó el passat dia 8.

Les vallesanes van resistir l’empenta de les vigents campiones durant tota la primera meitat, però després de passar pels vestidors el Júpiter recuperaria la seva versió piconadora. Un gran gol de Delba amb un xut des de fora de l’àrea gran va trencar el 0-0 en el tercer minut de la represa i 12 minuts més tard la japonesa Hito acostava encara més la copa a les vitrines de l’equip. La sentència arribaria gairebé amb el temps acabat, de les botes de Claudia. L’equip i el cos tècnic van celebrar el campionat sobre la gespa del Guinardó.

MAL INICI DEL MASCULÍ
L’alegria del sènior femení, però, contrasta amb el primer resultat obtingut pels seus companys del primer equip masculí. Els homes de Paco Hidalgo van perdre en l’estrena del curs a la Verneda contra l’FC l’Escala (0-1) el passat diumenge 8.

El segon partit dels gris-i-grana hauria d’haver estat una visita al filial del Reus, però l’exclusió del conjunt del Baix Camp de la competició també ha deixat el seu segon equip sense la possibilitat de competir. El d’Hidalgo, doncs, rebran la visita del Palamós el pròxim dia 22.