Grocs i grisigrana van empatar sense gols. Foto: Andrés Burgos / UEC

El Júpiter continua amb el seu moment irregular. Els gris-i-grana van sumar el primer punt del curs a domicili diumenge passat contra la UE Castelldefels (0-0) en un partit igualat en el qual cada equip va dominar una meitat.

Els de Juanjo García van començar el partit més entonats i van portar la iniciativa durant el primer temps. Bauli va ser l’home més incisiu del Júpiter. El davanter va ser un maldecap per a la defensa groga i va fregar el gol en dues ocasions que el porter local va poder aturar in extremis.

Els del Baix Llobregat van reaccionar després del descans i van tenir les seves millors aproximacions als primers minuts de la represa. Jairo i Miki Gustà van fer treballar Andrés, però Darbra i Ángel podrien haver decantat la balança a favor del Júpiter.

Després del matx, Juanjo García va explicar que marxava content perquè “sempre és bo puntuar fora de casa” i considerava l’empat “un resultat just”. L’equip ja treballa per preparar el tercer compromís del curs a la Verneda. El rival serà el Santfeliuenc, diumenge a les 12 del migdia.

Per la seva banda, el Martinenc va encadenar el segon empat consecutiu a casa. Els de Miguel López no van veure porteria contra la UE Vic diumenge passat i cauen a la setena posició de la classificació. El pròxim desplaçament de l’equip serà demà passat a Santa Coloma de Farners, un partit que jugaran sense Aleix, que va ser expulsat contra el Vic.