Els de Juanjo García han mostrat la seva fiabilitat com a locals. Foto: CEJ

Bon inici de temporada. El Júpiter ha aconseguit sis dels nou punts que s’han jugat fins ara. Els de Juanjo García han aconseguit guanyar els dos partits a la Verneda (1-0 contra el Vilafranca a la primera jornada de lliga i 3-1 contra el Manlleu diumenge passat), mentre que l’única derrota va ser a domicili (4-1 a Olot).

El partit contra el Manlleu també va servir com a presentació de la plantilla. Tot i això, l’equip no es va deixar arrossegar per l’ambient festiu i va completar una primera part excel·lent. Bauli, amb una volea des de fora de l’àrea, va inaugurar el marcador al minut cinc. Abans de la mitja hora de joc, Vives va aprofitar una passada de la mort per fer el segon i Àngel Pérez va sentenciar amb un golàs de rosca des de la frontal.

Demà passat a les 7 de la tarda, el Júpiter buscarà la primera victòria fora de casa contra l’Ascó.

UN PUNT PER AL MARTINENC
L’estrena del Martinenc a Primera catalana no es va saldar amb victòria. Els de Miguel López van sumar un punt diumenge contra el Sant Cugat (1-1). Els vallesans van avançar-se al Guinardó al minut 40, però Joan Raventós va restablir l’empat abans del descans. Els vermells van continuar buscant la victòria, però la fortuna no els va acompanyar.

El Martinenc buscarà la primera victòria del curs diumenge a tres quarts de 12 del migdia en la seva visita a la UE Tona.