El primer partit del Sant Martí serà a Alacant. Foto: Jordi Vilas

Tant l’Handbol Sant Martí com l’Handbol Poblenou ja coneixen el calendari sencer de la temporada 2020-21 a la Divisió de Plata i a la Primera Estatal masculina, respectivament.

Els de Lorenzo Rueda tornaran a la segona màxima categoria de l’handbol estatal amb un desplaçament a Alacant, concretament a la pista de l’Sporting Alicante, el darrer cap de setmana del mes de setembre. El primer partit a la Verneda del primer tram del curs que ve serà la setmana següent contra el Lalín, mentre que la primera volta s’acabarà rebent el Barça B.

La visita al filial barcelonista serà el darrer partit del primer tram de la lliga 2020-21. Després, en funció de la classificació del seu grup (de primer a cinquè o de sisè a desè), el Sant Martí jugarà més partits per mantenir la categoria o per intentar aconseguir un altre ascens.

COMENCEN A ESPLUGUES
De la mateixa manera, des del passat dia de Sant Joan, l’Handbol Poblenou també coneix la configuració de la categoria de bronze de l’handbol estatal, que es posarà en marxa el primer cap de setmana del mes d’octubre.

El conjunt de David Vilella i Haritz Salvadó debutarà a la pista de l’Handbol Esplugues i jugarà el seu primer partit al CEM Nova Icària contra el Sant Cugat. La primera volta s’acabarà a casa contra el CH Sant Esteve Sesrovires, mentre que la temporada 2020-21 s’acabarà en aquesta localitat del Montserratí.

Contràriament al que passa a la Divisió de Plata, la Primera Estatal masculina no canvia de configuració, de manera que la lliga seguirà jugant-se amb el sistema de doble volta i amb dos descensos per grup.