El Parc del Clot va acollir el passat 17 de març la quarta edició del The Calçot Festival, una trobada que ja s’ha convertit en un clàssic del tram final de l’hivern i que va servir per tornar a demostrar que els calçots estan de moda. Un dels organitzadors de la cita va tornar a ser l’Eix Clot.

Un any més, doncs, el Parc del Clot es va omplir de gent disposada a gaudir d’aquest àpat tradicional de la cuina catalana. El menú, que només costava 8 euros, incloïa 10 calçots, la salsa romesco, pa i fruita. Per si algú volia atipar-se més també hi havia l’opció, per cinc euros, de menjar una botifarra i hummus de mongetes seques.

Com ja és tradició al The Calçot Festival, el menjar no va ser l’únic protagonista. La bona música va tornar a fer gaudir el públic gràcies als ritmes d’alguns DJ’s com Lucient, Sergi Deckard, Sama Yax o Dadame i del col·lectiu de músics locals Northern Clot. La gent també va poder gaudir de les diferents parades del mercat de segona mà del col·lectiu On Garage Market i d’una mostra de comerç.