El porc va presidir tots els actes de la Porkada. Foto: Twitter (@PorkadaClot)

Com mana la tradició, el Clot va sortir al carrer l’últim cap de setmana de gener per celebrar la tercera Porkada, una festa que barreja gastronomia, música i diables amb la celebració de la festa de Sant Antoni Abat.

La festa va ser organitzada per l’Eix Clot –i la xarcuteria Bosch–, els Diables del Clot i l’Orfeó Martinenc. Foc, una batucada i un porc gegant –entre altres bèsties que van desfilar pel barri dissabte passat– van fer les delícies dels assistents, que també van poder gaudir d’una ruta de tapes, el Porkatapes, una iniciativa gastronòmica que posa de manifest les possibilitats culinàries que té la carn de porc.

A la cita hi van participar els Salnitrats de Collbató, els Cremats d’Olost, els Diables d’Argentona i els de Rubí, que també van portar les seves particulars mascotes. També hi va haver espai per a la música de la mà de Bahia Sound, Mediterrània Band, Cirujanos del Compás i Palian, entre altres. Una altra de les imatges de la jornada, a banda de la cercavila de foc i tambors, va ser la plaça del Mercat plena a vessar de visitants, al costat de totes les bèsties que havien pres part en el correfoc.

Des de l’Eix Clot han volgut agrair el paper de tots els col·laboradors i participants en la festa i ha emplaçat tothom de cara al gener de l’any que ve per celebrar la quarta edició.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram