El Forn Elias, un racó emblemàtic del Clot. Foto: Google Maps

El Forn Elias és un dels establiments més emblemàtics del Clot. Ubicat al carrer del Freser amb Rogent, aquest negoci celebra enguany 100 anys de vida i, per compartir-ho amb tots els veïns, ha organitzat una festa per a aquest dissabte.

A partir de les cinc de la tarda, el forn oferirà coques –la seva especialitat–, que plegades arribaran als 100 metres. “Va ser una idea del meu pare, en Jaume”, explica a aquesta publicació l’Anna Elias, la tercera generació d’un negoci que mira cap al futur. De fet, el seu fill ja treballa al forn.

Cap a les cinc de la tarda de dissabte les coques estaran enllestides i es trauran al carrer, on seran rebudes pels Gegants i els Diables del Clot. Un cop es destapin, es repartiran entre els assistents, els quals també podran gaudir de diverses activitats com ara un photocall amb estris de forners per als més petits.

Amb aquesta festa el forn vol “fer barri”, una màxima molt arrelada a la família des de la primera generació. “La meva àvia fiava el pa en moments complicats”, rememora l’Anna, que vol seguir el camí que van marcar els seus antecessors. “Nosaltres col·laborarem sempre amb les entitats i persones que vulguin fer barri”, assegura.

1.600 TONES D’ALIMENTS
Seguint amb els dolços, l’Eix Clot ha publicat les xifres de menjar recollir durant la Mona Solidària. En total, es van recaptar 1.600 quilograms d’aliments.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram