La biblioteca Manuel Arranz acollirà l’acte. Foto: Arxiu

La biblioteca Manuel Arranz acollirà dimarts que ve a partir de dos quarts de set de la tarda l’acte de projecció del documental ‘Les dones a les cooperatives del Poblenou’, juntament amb la presentació del llibre ‘Un barri fet a cops de Cooperació’.

Pel que fa al documental, es tracta de la història d’Antònia Prades, Carme Piqué i Maite Doñaque, tres dones que formen part de la història del cooperativisme al Poblenou. Totes tres seran a la presentació juntament amb les autores del documental, les periodistes Júlia López i Susana Sosa.

Respecte al llibre, es tracta d’una obra que conjuga l’estudi de les formes associatives històriques dels habitants d’una zona amb l’articulació d’un territori en concret, que en aquest cas són les cooperatives del Poblenou. Al mateix temps també vol ser un homenatge a tots aquells personatges anònims, treballadors i treballadores, que van contribuir a la formació d’unes entitats autogestionàries amb una gran implementació social.

La presentació del llibre comptarà amb la presència del seu autor, Jordi Dalmau, i amb Jordi Fossas, president de l’Arxiu Històric del Poblenou i editor de la publicació. Un cop acabi la projecció del documental i la presentació del llibre començarà una xerrada-debat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram