La plantilla 2020-21 del Sant Martí. Foto: Mimi Graphic Designer / HSM

L’inici del curs és a tocar per a l’Handbol Sant Martí i l’Handbol Poblenou. Els dos conjunts del districte tornaran a estar en diferents categories (Plata i Primera Estatal, respectivament) i ultimen els detalls de cara a les seves estrenes competitives.

L’arrencada del conjunt de Lorenzo serà el pròxim diumenge 27 a les 12 del migdia en un escenari conegut, el Pitiu Rochel d’Alacant, on jugarà contra l’Sporting Alicante. Els de la Verneda formen part del grup A de la Divisió de Plata i jugaran el primer partit com a locals el dissabte 3 d’octubre contra el Lalín. La primera volta acabarà a finals de novembre a casa contra el Barça B, qui també serà l’últim rival en aquesta primera fase del curs.

A partir del mes de març, en funció de la classificació del conjunt lila seu grup (de primer a cinquè o de sisè a desè), hi haurà més partits, en els quals es decidirà si els de Rueda mantenen la categoria, lluitar per intentar aconseguir un altre ascens o baixen.

EL 4-O, DEBUT A PRIMERA
Qui també té el full de ruta del curs 2020-21 definit és el Poblenou de David Vilella i Haritz Salvadó. El conjunt poblenoví es posarà en marxa el primer cap de setmana del mes que ve (per ser exactes, el diumenge 4) amb una exigent visita a la pista de l’Handbol Esplugues. El primer partit a casa serà la setmana següent, contra l’Handbol Sant Cugat.

La configuració de la Primera Estatal no canvia respecte del curs passat; el Poblenou torna al grup D de la categoria, i els dos primers de cada grup accediran a la lluita per l’ascens a Plata.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram