El president Rión amb García, en el moment de la renovació. Foto: CEJ

El Júpiter ha renovat per dues temporades el seu entrenador, Juanjo García, després d’haver assolit l’ascens a Tercera divisió, una categoria a la qual tornarà després de dos anys a Primera catalana.

La signatura de l’acord va tenir lloc dilluns passat a les instal·lacions del Júpiter. Amb aquesta renovació, García dirigirà l’equip durant 8 anys, si no hi ha cap contratemps.

Des del club asseguren que aquesta renovació “és un pas lògic”, a causa del coneixement que García té del club i “la bona sintonia entre la directiva i la direcció tècnica”.

García, d’aquesta manera, es consolida com un dels pilars no només del primer equip, sinó també de l’entitat. De cara a l’any que ve, el Júpiter afronta una temporada on intentarà consolidar-se a Tercera, on jugarà contra altres il·lustres equips barcelonins com l’Europa, la Montañesa o el Sant Andreu.

Pel que fa a les baixes de l’equip de cara a l’any que ve, la setmana passada el defensa Jaime Santamaría va anunciar a les xarxes socials que abandonava el club gris-i-grana “per motius personals” i marxava a viure a Burgos. El defensa, en un emotiu missatge, també va voler agrair el tracte rebut al Júpiter, del qual considera que ha estat “un orgull” formar-ne part.

L’altra baixa gris-i-grana, de moment, és la del porter Adri Buetas, que va anunciar via Twitter que no seguiria a l’equip de la Verneda la pròxima temporada.

DERROTA CONTRA EL MORELL
El Júpiter es va acomiadar de la temporada amb una derrota a la final del Campionat de Catalunya Amateur contra el Morell per dos gols a zero. Aquesta és una competició que disputen els campions de Primera catalana dels grups 1 i 2.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram