El Port Olímpic, una de les zones on es va fer l’operació. Foto: Google Maps

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat cap de setmana, durant les nits de divendres i dissabte, 18 persones durant un dispositiu de seguretat desplegat a les zones d’oci nocturn del districte, concretament al Poblenou i al Port Olímpic.

Els agents de la policia catalana, de la comissaria del districte, van fer sis detencions per delictes contra la salut pública, relacionats amb el tràfic de drogues; una detenció per diversos robatoris a l’interior de vehicles; sis detencions (tres d’elles a menors) per robatoris amb violència i/o intimidació; dues detencions per una falta de furt i apropiació indeguda i tres detencions més a menors d’edat per furt i falta de lesions.

El principal objectiu d’aquesta operació policial era controlar els delictes menors, que són els que tenen més presència en aquestes dues zones d’oci nocturn. Aquests delictes creixen especialment amb l’arribada de l’estiu i de més turistes.

Dotze dels detinguts durant l’operació van passar a disposició judicial i posteriorment van quedar en llibertat amb càrrecs.

D’altra banda, els sis detinguts menors d’edat van passar a disposició de la Fiscalia i més tard van ser entregats als seus pares.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram