L’Aliança va acollir el concert de la gira del Liceu. Foto: Arxiu

El Gran Teatre del Liceu va aturar-se dilluns al Casino l’Aliança en el marc de la seva gira commemorativa pels diferents districtes de la ciutat del 15è aniversari de la reobertura del teatre després de l’incendi.

L’actuació va consistir en un concert únic sota la direcció de Conxita García i amb l’acompanyament de la pianista Vanessa García. El protagonisme de la nit va ser per les interpretacions de Donizetti, Wagner, Verdi, Bellini, Mozart, Bizet i Puccini, gràcies a un programa dissenyat per la mateixa directora del cor i que va permetre al públic gaudir d’òperes mítiques com ‘Don Pasquale’, ‘Nabucco’, ‘La flauta màgica’, ‘Norma’ o ‘Carmen’. El cartell el van completar Amadeu Vives i el valencià Rafael Martínez Valls amb peces com ‘Doña Francisquita’ i ‘Cançó d’amor i guerra’.

Els cinc euros d’entrada que el públic va pagar aniran íntegrament destinats a benefici de l’Aliança per tal que pugui continuar desenvolupant la seva tasca.

GIRA COMMEMORATIVA
El Liceu va començar el passat mes de novembre una gira commemorativa del 15è aniversari de la reobertura del teatre després de l’incendi per acostar la ciutadania a la lírica i, al mateix temps, ampliar el projecte social ‘Tots som Liceu’.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram