Loquillo presentarà ‘Código Rocker’ avui a Razzmatazz. Foto: Arxiu

Els fans de Loquillo tenen una cita obligatòria aquest vespre a la sala Razzmatazz a partir de les nou del vespre. Serà el moment de l’inici del concert que servirà per presentar el darrer llançament discogràfic, ‘Código Rocker’, que el rocker barceloní ha gravat juntament amb la banda Nu Niles.

Després d’haver presentat el disc durant el mes d’abril en una gira que va recórrer Espanya, el concert suposa el retorn de Loquillo al festival Guitar BCN, després que l’any passat ja va oferir un concert pel qual es van vendre totes les entrades.

14 CANÇONS I CLÀSSICS
En aquesta ocasió a part de les 14 cançons que conté el disc, els seus autors han preparat una selecció de fins a 30 cançons, clàssics de la carrera del músic nascut al barri del Clot, que aniran interpretant en els diferents shows que oferiran. Es tracta, sens dubte, d’un autèntic retorn als orígens rockabilly per part d’un artista amb una llarga trajectòria rockera i que ara presenta un disc rotund, compacte i amb un repertori molt variat.

El disc gravat per Loquillo & Nu Niles és un dels llançaments més esperats dels últims temps en el panorama del rock espanyol i recentment s’ha col·locat en el número 1 a les llistes de vendes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram