Al partit d’anada, el Júpiter va superar el Sants a domicili. Foto: UES

Allò que comença bé, acaba bé. El Júpiter està protagonitzant un final de lliga espectacular, amb un balanç de cinc partits consecutius amb victòria i 10 sense perdre.

A l’últim partit, els de Juanjo García van derrotar a domicili la Jonquera per 0-1, gràcies a un solitari gol d’Àlex Prat, que va aprofitar un refús del porter en un penal fallat pel golejador gris-i-grana Kuku. Aquests tres punts apropen encara més els martinencs al títol de lliga, que aconseguirien si guanyen dos dels tres partits que encara resten de fase regular. Tanmateix, si aquest diumenge els de la Verneda derroten el Sants a casa, s’assegurarien jugar el play-off d’ascens a Tercera.

A la següent jornada els de García juguen contra l’últim classificat, el Montcada, en un partit a priori fàcil per a un equip que, en cas d’haver derrotat el Sants, es podria convertir en campió de lliga si vencés a Montcada. A l’últim partit de lliga, el Júpiter rebrà a casa l’Escala, on els martinencs podran certificar el seu triomf de lliga si no ho aconsegueixen abans.

Com a nota negativa, cal destacar la mort de Joaquim Culla, soci centenari de l’entitat martinenca –va néixer l’any 1912 i només dos anys després ja tenia el carnet del club–. Culla va ser comptable, captador de jugadors, president de l’entitat en dues ocasions i màxim responsable de la recopilació de documentació històrica referent al CE Júpiter.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram