L’Enginyers va jugar el seu últim partit de lliga el passat 25 d’abril. Foto: CNPE

No ha pogut ser. Després d’haver aconseguit tornar a Divisió d’Honor gairebé vint anys després amb un èpic ascens la passada temporada, el Poblenou Enginyers de waterpolo renuncia a continuar jugant a la màxima categoria del waterpolo estatal. Així ho va fer saber la directiva mitjançant un comunicat on relaciona la dolorosa decisió a “raons d’ordre econòmic”.

Tanmateix, l’entitat assegura que té “la ferma voluntat” de mantenir l’activitat de les seccions de waterpolo i natació sincronitzada”, i garanteix, així mateix, la finalització de la temporada de les categories inferiors “amb normalitat”. De tota manera, la directiva del club del Poblenou no aclareix el futur de la secció, ja que ara mateix està treballant “per oferir un projecte esportiu sostenible de cara a la temporada vinent”, i que comunicarà pròximament.

Una de les primeres reaccions a aquest anunci va ser la del segon entrenador de l’equip, Dani García, que en el seu mur de Facebook agraeix a tots els components de l’equip “el gran any” que l’han fet viure. “Un any ens ha durat l’alegria”, afegeix García, que també fa esment als “mals moments econòmics” que han passat aquesta temporada els jugadors i cos tècnic de l’equip i destaca que, malgrat tot, tots ells “han estat al peu del canó en tot moment”.

En aquest sentit, la junta lamenta “sobremanera els mals i greuges que aquesta decisió ha causat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram