Els noruecs Kakkmaddafakka, l’atractiu principal del festival. Foto: Arxiu

El festival ‘Bona Nit Barcelona’, que enguany arriba a la seva tercera edició, se celebrarà per primera vegada a la plaça de les Glòries, en el que suposarà un salt qualitatiu respecte l’antiga ubicació del Poble Espanyol.

Des de l’organització del festival han explicat que la nova ubicació respon a la voluntat “d’integrar encara més la nostra proposta en l’imaginari col·lectiu de la ciutat”. La cita, de només un dia de durada, serà el pròxim 18 de juliol i presentarà un cartell amb els noruecs Kakkmaddafakka com a principal reclam. La banda de la localitat noruega de Bergen ja va ser la gran triomfadora de la primera edició del festival.

Els noruecs estaran acompanyats per dos joves talents. D’una banda, Ramon Mirabet, un músic de Sant Feliu de Llobregat que ha estat una de les revelacions de la temporada musical i que amb pocs temps ha passat de tocar al carrer a omplir la Sala Apolo. De l’altra banda, Jack Savoretti, un cantant angloitalià que ha estat comparat amb Bob Dylan i que presentarà el seu segon àlbum, Written in Scars.

GRATUÏT
L’altra gran novetat de la tercera edició del festival és que les entrades seran gratuïtes. Només caldrà aconseguir-les a la pàgina web del festival, on n’hi haurà 8.000 per adquirir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram