La sala Razzmatazz va ser l’escenari ahir al vespre del festival BCN Live!, que s’havia de celebrar al Sant Jordi Club però que finalment va canviar d’ubicació.

El grup estrella d’aquest festival de només un dia de durada van ser els londinencs The Vaccines, que amb només cinc anys de trajectòria s’han convertit en una de les bandes més destacades de l’escena indie rock internacional. Liderats pel seu cantant i guitarra Justin Young, els anglesos van fer un repàs dels millors temes dels seus dos àlbums d’estudi –What Did You Expect from the Vaccines? i Come of Age-, de l’àlbum en directe Live from London que van grabar el 2011 i dels seus dos EP de 2012 i 2013, Please, Please Do Not Disturb i Melody Calling EP.

Abans del concert del grup liderat per Young, el festival va arrencar amb tres actuacions més. La de l’artista John Grvy, que va ser escollit a través d’una votació oberta al públic; la de la banda britànica d’electrònica Zoot Woman formada per Adam Blake, Johnny Blake i Stuart Price i, finalment, la del grup de pop rock madrileny Izal, liderats per Mikel Izal, que van demostrar el seu bon estat de forma amb una magnífica interpretació del seu primer àlbum de llarga durada Magia & Efectos especiales.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram