L’edifici DHUB acollirà l’exposició a partir del 29 de gener. Foto: Arxiu

A partir del pròxim dia 29 de gener el Museu del Disseny, situat a l’edifici DHUB de Glòries, acollirà l’exposició ‘Metròpolis Barcelona’, que traça una mirada sobre les transformacions urbanístiques de la ciutat i la seva àrea metropolitana i, al mateix temps, impulsa el debat del nou pla general metropolità -conegut com a Pla Director Urbanístic (PDU)- d’aquest territori format per 36 municipis i 3,2 milions d’habitants.

Durant la presentació de l’exposició, celebrada abans-d’ahir, el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ramon Torra, va explicar que la mostra “vol donar a conèixer aspectes de la gestió de l’AMB, més enllà dels tòpics quotidians com el transport”. En paral·lel, el comissari de l’exposició, l’arquitecte, urbanista i catedràtic de Harvard, Joan Busquets, va repassar els principals canvis que ha viscut l’àrea de Barcelona en les últimes dècades i va afegir que ara el principal repte del PDU és connectar tots els equipaments construïts en els darrers anys.

MÉS DE 90.000 VISITES
D’altra banda, el Museu del Disseny, que va obrir al públic el passat 14 de desembre, ja ha rebut més de 90.000 visites. Fins al 31 de gener, l’entrada és gratuïta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram