El pilar de set amb folre dels vermells. Foto: Castellers de Barcelona

Els Castellers de Barcelona van descarregar diumenge passat durant la diada castellera de la Festa Major de les Corts el segon pilar de set amb folre de la seva història.

L’actuació de la colla amb seu al Clot va servir per confirmar el seu bon estat de forma. Els vermells no ho van tenir fàcil per completar el castell, ja que van haver de defensar-lo, suant de valent, des de la carregada. El primer cop que la colla va carregar aquest castell va ser l’any 2000 a Vilanova, mentre que va ser el 2009 quan el van descarregar per primer cop.

L’espadat, però, no va ser l’única alegria dels vermells durant la jornada. La colla va descarregar abans el quatre de vuit amb l’agulla, el cinc de vuit i el tres de nou amb folre, tercer consecutiu, que va servir per demostrar que la Festa Major de Les Corts és un escenari talismà.

SARRIÀ I TARRAGONA
Abans de la diada de les Corts, els vermells van ser, el dia abans, a Sarrià, on van participar en la jornada castellera de la Festa Major. La colla va completar la seva participació amb un pilar de quatre caminant, un quatre de vuit, un quatre de vuit amb l’agulla, un tres de vuit, un pilar de sis i un pilar de quatre al balcó.

Sis dies abans, diumenge 5 d’octubre, els vermells van repetir la millor actuació del seu historial al XXVè Concurs de Castells de Tarragona, on van finalitzar en la sisena posició després de completar un quatre de vuit amb agulla, un quatre de nou amb folre, un tres de nou amb folre i dos pilars de cinc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram