Quinze dies amb el disseny com a gran protagonista. Aquesta és la presentació que està oferint l’edifici DHUB (Disseny Hub de Barcelona) des del passat 25 de juny i fins al pròxim 10 de juliol amb la celebració de la quarta edició del FADfest.

Aquest festival del disseny celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses, contribueix al desenvolupament professional i apropa el disseny a la ciutadania, al mateix temps que serveix d’aparador per descobrir les millors propostes de l’any en arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, publicitat, disseny industrial, artesania, art i moda. Durant aquests dies també es realitzen lliuraments de premis i se celebren conferències, congressos, tallers i altres activitats.L’eix central del festival és l’exposició El millor disseny de l’any, que inclou més de 500 peces de disseny gràfic, industrial, publicitari, editat o creat en els últims mesos per professionals o estudiants i que han estat guanyadors o finalistes del premis que entreguen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny. Aquesta exposició es podrà visitar fins al 22 d’octubre, més enllà del FADfest.

UN CONGRÉS AMB PREU OBERT

Entre el 30 de juny i l’1 de juliol també es va celebrar el III Congrés Internacional de Disseny Obert/Creativitat Compartida. La seva peculiaritat va ser el sistema de pagament de preu obert, ja que cada assistent va pagar el que va considerar oportú per participar-hi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram