El president de la Generalitat, Artur Mas, conjuntament amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, van lliurar a finals d’abril els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments centenaris de Barcelona i Catalunya.

Enguany aquests guardons arriba a la seva catorzena edició, i són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat. A més, també reconeix els establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del sector comercial.

Un nombre important dels guardonats són establiments, associacions i iniciatives de la ciutat de Barcelona, que compta amb una oferta comercial basada en la combinació del comerç tradicional d’origen familiar, grans marques internacionals i comerç innovador.

Entre els guardonats destaquen la Joieria J. Roca de Barcelona, a la Millor Iniciativa Comercial o el Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, per la creació de la residència d’estudiants de l’escola del gremi. Un altre guardó se’l va endur la Confederació de Comerç de Catalunya al premi per la Millor Actuació d’Especial Notorietat, per la seva campanya Botigues del país, creada per distribuir butlletes per al sorteig de La Grossa de Cap d’Any. Pel que fa als establiments emblemàtics de la ciutat, la Generalitat n’ha reconegut fins a 22 mitjançant una distinció per la seva trajectòria al llarg dels anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram