La Mar Bella va acollir el passat diumenge dia 9 de febrer la primera Jornada d’atletisme en pista d’aquesta temporada. En total, 110 nens i nenes, procedents de 22 equips diferents d’onze escoles diferents, van participar a la cita atlètica organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

Segons l’ens organitzador, aquesta primera jornada d’atletisme va ser tot un èxit de participació i de públic assistent, que va omplir les grades de la Mar Bella.

Cites com aquesta suposen una presa de contacte per a molts infants amb el món de l’atletisme. En aquest sentit, diumenge es van celebrar proves de diferents modalitats atlètiques, tals com el salt de tanques, el llançament de pes o els relleus.

La temporada d’atletisme en pista consta d’un total de tres jornades. La que es va celebrar diumenge va ser la primera, però ja se sap la data de la pròxima, que tindrà lloc el 23 de març. La darrera cita se celebrarà el maig.

PROMOCIÓ DE L’ATLETISME

Seguint amb el calendari de la Challenge Cros d’aquesta temporada 2013-2014, el CEEB prepara de cara al pròxim dia 23 el Cros de l’Eixample, que tindrà lloc al parc Joan Miró. A Sant Martí aquesta cita atlètica es va celebrar a principis de desembre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram