Amb només dos mesos de vida, el nou mercat dels Encants ja ha superat el nombre de visitants mensuals respecte a l’antic mercat. De les 90.000 persones que rebia l’antic setmanalment, s’ha passat a les 150.000 del nou, un 67% més. Es preveu, així mateix, que el nou mercat arribi als 7,5 milions de visitants l’any.

A més, el 85% dels comerciants afirmen haver augmentat el seu volum de vendes. “En ampliar-se els horaris fins a les vuit del vespre tinc més clients de diferent tipus”, explica Àlex Enche, responsable de la parada d’Auto Accesorios Martín.

En aquest sentit, l’ampliació dels horaris i de l’oferta comercial ha permès crear 73 nous llocs de treball directes, i ha col·laborat a ampliar el tipus de públic que visita els Encants, amb la incorporació de famílies senceres, gent jove i fins i tot turistes. “Comencem a veure molts turistes, i els paradistes de l’antic mercat asseguren que abans no en veien tants”, destaca Pere Bolet, treballador del restaurant Fogó dels Encants.

Pel que fa a les filtracions d’aigua que afectaven la instal·lació, des de l’Ajuntament s’assegura que han estat revisades i “ja estan del tot reparades”. Actualment s’està treballant en la instal·lació de tendals de sol i pluja en algunes parades pròximes a l’avinguda Meridiana i a la rampa de la planta del mig.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram