L’Eix comercial de Sant Martí sorteja 4 vals de compra de 500 euros cada un, a repartir entre els clients i usuaris dels comerços associats.

“Aquesta iniciativa vol donar un valor afegit a les botigues”, afirma a Línia Sant Martí Carles Martínez, president de l’Eix comercial de Sant Martí. La promoció és totalment gratuïta pels establiments associats, i esdevindrà un acte atractiu tant pel comprador com pel comerciant. Tots els establiments associats tindran una urna on els clients podran introduir una butlleta per compra amb les seves dades.

Les butlletes seran recollides a partir del dilluns dia 11 de novembre, i cinc dies després, coincidint amb la Festa Major de Sant Martí, es realitzarà el sorteig dels quatre vals de compra per valor de 500 euros.

Una condició indispensable serà realitzar totes les compres en un sol dia, divendres 22 de novembre, segons Martínez per “promocionar la venda d’impuls”, ja que “es tracta d’incrementar les vendes en 2.000 euros o més”, explica.

A més, no es podran realitzar compres per valor de més de 125 euros al mateix establiment, per tal de diversificar l’acció. Més de 16 establiments del barri es beneficiaran de la campanya, atès que l’Eix pagarà l’import dels vals de compra als establiments. Les butlletes es podran començar a omplir a partir del pròxim 10 d’octubre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram