L’Eix de comerciants del Clot, juntament amb el Taller d’Història del Poblenou, celebraran demà a partir de dos quarts de nou una xerrada a la plaça de l’Oca sobre la història comercial del barri i les botigues més antigues que encara obren.

“Ens ho van proposar, i nosaltres els comerciants vam col·laborar els uns amb els altres per facilitar informació sobre les botigues del nostre barri”, explica a Línia Sant Martí Lola Ortiz, dinamitzadora de l’Eix comercial del Clot.

El Taller d’Història, una plataforma formada per persones de diferents àmbits professionals com el periodisme o la història i que va néixer l’any 2008, té com a objectiu la redacció d’un llibre sobre el comerç al barri del Clot-Camp de l’Arpa. Paral·lelament, La Farinera acollirà una exposició sobre la temàtica a partir del 31 d’octubre.

A banda d’això, l’eix comercial celebrarà el pròxim 26 d’octubre una castanyada especial, que sota el nom de l’Eix conta castanyes, oferirà a la canalla contes tradicionals narrats per la companyia En clau de clown.

L’activitat tindrà lloc a partir de les sis de la tarda al carrer Rogent amb Joan de Peguera, i la recaptació resultant de la venda de castanyes anirà a parar a l’entitat Petits Somriures, que es dedica a ajudar a nenes del barri amb dificultats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram