» El proper dissabte 8 de juny es farà una gran festa a l’entorn del Mercat de Provençals
» L’equipament municipal compta amb un aparcament i una zona d’autoservei que gestiona Carrefour

Música, gegants i actuacions infantils. Això és el que es podrà trobar el proper dissabte 8 de juny a l’entorn del Mercat de Provençals. A partir de les 10.30h s’inaugurarà oficialment la remodelació de l’equipament municipal de Sant Martí amb una gran festa a la que tots els veïns i ciutadans en general estan convidats a participar.

REMODELACIÓ DEL MERCAT

L’ampliació del mercat, amb la construcció d’un edifici que acull una nova àrea per a l’autoservei, adjudicat en concurs públic a l’empresa Carrefour, és una de les actuacions de remodelació més visibles. També ho és la renovació de les façanes on ara s’hi han col·locat panells arquitectònics prefabricats.

La remodelació del mercat ha estat exhaustiva. Pensant en els usuaris s’ha construït un aparcament amb espai suficient per acollir un centenar de cotxes. Tanmateix, també s’ha renovat la planta subterrani que acull l’àrea de serveis, cambres frigorífiques i els magatzems del mercat.

Tots els espais comuns de l’equipament municipal també s’han reformat. En aquest sentit, s’ha canviat el paviment dels vestíbuls i s’han renovat els espais de circulació a l’interior. També s’ha actuat en els falsos sostres, revestiments i en les instal·lacions en general.

La renovació total del Mercat de Provençals també inclou la creació d’un nou accés a l’equipament i un nou vestíbul principal al costat d’una plaça que es construirà prop del Parc de Sant Martí.

HORARI D’OBERTURA

Els dilluns i els dissabtes el Mercat de Provençals s’obre als ciutadans des de les set del matí fins les dues del migdia.

De dimarts a dijous l’horari s’amplia a la tarda, des de les 17.30h fins les 20.30h. Els divendres també s’obre en horari de matí i a la tarda a partir de les 16h.

L’opinió veïnal compta

PARTICIPACIÓ-El Districte de Sant Martí dóna la possibilitat als veïns de participar en la Jornada Ciutadana del projecte de transformació de l’Eix Pere IV.
En aquesta jornada ciutadana es debatrà i es recolliran propostes per poder-les tenir en compte a l’hora d’elaborar el projecte de transformació de l’Eix Pere IV.
La jornada es realitzarà el proper dimarts 11 de juny, de les 18 a les 21 hores, al centre de producció i recerca d’arts visuals HANGAR, ubicat al passatge del marquès de Santa Isabel, 40, situat al recinte de Can Ricart.
Per tal de garantir un bon funcionament de la trobada veïnal, el Districte ha elaborat un formulari on es pot formalitzar la inscripció abans del 7 de juny. Aquest formulari es pot consultar al web del districte de Sant Martí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram