Els veïns dels barris del Camp de l’Arpa del Clot, Navas i el sud del Guinardó disposen des del passat de-sembre d’un nou equipament: la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert.

L’espai cultural, ubicat en l’antiga fàbrica tèxtil Bonaventura Costa i Font que després va acollir la fàbrica de plàstics Alchemika (Indústria, 295), és obra de l’estudi Oliveras Boix Arquitectes. En total, ocupa 2.489 metres quadrats repartits en tres plantes, organitzades de forma flexible i funcional.

Les seves instal·lacions incorporen espais amb aules multimèdia, auditoris i sales polivalents. Estan pensades per dur-hi a terme les activitats que permetin l’accés a la cultura i el coneixement, tant des dels principis de la informació, de l’autoformació i l’aprenentatge individual com a través de la relació, l’intercanvi i el treball en equip.

Una de les activitats estrella de la nova biblioteca és el club de lectura. “Es tracta de reunir un grup de persones interessades en la literatura en tota la seva pluralitat de manifestacions i amb ganes de comunicar experiències, sensacions i pensaments”, expliquen des de l’equipament.

Les trobades es fan en diversos idiomes i esdevenen espais de tertúlia i debat. En aquest sentit, el primer dimecres de mes, a les 19h, es desenvolupa el club de lectura en català mentre que els de llengua estrangera es duen a terme el segon dimarts de mes, a la mateixa hora.

CONCURS PER SANT JORDI

La biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert convida als veïns de Sant Martí a participar al concurs de Fotorecomana un llibre per Sant Jordi. “Envia’ns una fotografia en la qual recomanis algun llibre que hem publicat al Bibarnabloc, el bloc de les Biblioteques de Barcelona”, anuncien. La imatge s’ha de fer arribar per mitjà de l’aplicació Fotorecomana un Llibre que es troba a la Fan Page de Biblioteques de Barcelona a Facebook.

El concurs, en el que es pot participar fins el proper dijous, dóna l’oportunitat de guanyar un xec-regal de 100 euros bescanviable en una llibreria de la ciutat, entre d’altres premis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram