Pallassos, bruixes i bruixots. Gats, lleons i princeses. La rua de Carnestoltes està escalfant motors perquè el proper dia nou de febrer els carrers del Districte i també els de la ciutat, s’omplin de colors, música i gresca.

Abans de la rua, però, els de Sant Martí hauran de rebre amb els braços ben oberts el Rei Carnestoltes. El divendres dia 8 el rei de la festa arribarà a la plaça Sant Josep de Calassanç, on iniciarà un recorregut fins la plaça del Mercat. Allí pronunciarà el pregó acompanyat d’una botifarrada popular, de la que gaudiran els amants del bon menjar, no fos cas que es quedessin amb ganes de festa.

LES RUES DEL BARRI

Dissabte serà el dia per sortir al carrer amb els nassos vermells, orelles de conill o corones de princesa ja que se celebren diverses rues. La primera trobada de disfresses serà al carrer Selva de Mar, 215 a les 11 del matí. A-questa donarà el tret de sortida a les rues de Sant Martí.

Després, la rambla del Poble Nou acollirà entre les 17h i la mitja nit una gran rua acompanyada d’una festa de cloenda. Per la seva banda, al passeig Maragall amb el carrer Indústria també s’hi celebrarà una petita cercavila entre les 16h i les 18h. Tot i així els que vulguin, realment, lluir disfressa ho poden fer a la desfilada i concurs que tindrà lloc a partir de les 14.30h a la rambla Prim.

Un dia de disbauxa que cal aprofitar perquè el 13 de febrer, s’enterrarà la famosa sardina. A les 17.30h al carrer Selva de Mar i a les 19.15h a Freser.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram