L’Ajuntament ha fet una sèrie de microactuacions per millorar espais concrets de l’espai públic i alguns equipaments de districte. Gràcies a la gestió del pressupost 2012, el consistori ha pogut disposar de prop de 4.679.900 euros que ha invertit en aquest paquet d’actuacions de millora de l’espai públic i els equipaments als deu districtes de la ciutat.

En total es duen a terme 63 actuacions a tots els territoris per millorar carrers i places, amb nova pavimentació, l’arranjament de voreres, peatonalització, nous jocs infantils, bancs, arbres, nous accessos i semaforització. També s’han invertit recursos en la neteja i desbrossament de solars, millora de zones enjardinades, renovació d’espais concrets d’alguns equipaments com centres cívics, petanques i casals; finalment, en l’accessibilitat i instal·lacions energètiques i en la creació de nous equipaments, com un nou punt verd.

El Districte de Sant Martí, en concret, ha invertit 455.000 euros per millorar l’espai públic i els equipaments del districte, amb actuacions destacades als carrers Pamplona, Maresme, Pujades, Via Trajana, avinguda Meridiana, Cantàbria, passeig Calvell i carrer Fresser. Es preveu instal·lar també un nou accés al Centre Cultural La Farinera, habilitant una via independent al centre per poder crear un nou Casal de Joves en aquest equipament del Clot. Les obres interiors del nou casal està previst realitzar-les durant aquest any.

Les actuacions municipals han permès habilitar els espais de l’entorn de l’escola Fluvià (vorera i solar) i ampliar la vorera de Pujades entre Selva de Mar i Pujades. S’han reposat els paviments de les voreres del carrer Pamplona des de Pujades a Llull; s’ha millorat l’enllumenat al carrer Maresme (entre Cristóbal de Moura i Pere IV) i a la Via Trajana; s’ha pavimentat l’avinguda Meridiana (entre Consell de Cent i Aragó) i s’han substituït els bancs al ­carrer Cantabrià .

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram