La setmana passada diversos punts de Sant Martí, Nou Barris i Sant Andreu, es van quedar sense llum degut a una vaga de l’empresa de manteniment. Ara, amb el subministrament recuperat, l’Ajuntament ha anunciat un pla de millora de la il·luminació arreu de la ciutat.
L’objectiu és intentar anar un pas més enllà i adaptar la il·luminació a la realitat urbanística actual, optimitzant el consum energètic i millorant la qualitat dels espais públics.
El nou pla prioritzarà al vianant davant dels vials de circulació per incrementar dels nivells de confort i la sensació de seguretat. Es fa una aposta clara per la llum de qualitat amb una dedicació específica per la vorera, així com un treball acurat d’integració de l’arbrat i l’enllumenat.
D’altra banda, s’incrementaran els nivells lumínics però sense incrementar el consum d’energia i es canviaran aquelles instal·lacions més antigues per evitar averies.
A més, s’incorporaran referències verticals en edificis, monuments i carrers concrets. També es treballarà la creació d’ambients, la personalització de carrers i espais urbans en funció de la seva tipologia i ús, tot permetent al ciutadà tenir referències d’on es troba.

La setmana passada diversos punts de Sant Martí, Nou Barris i Sant Andreu, es van quedar sense llum degut a una vaga de l’empresa de manteniment. Ara, amb el subministrament recuperat, l’Ajuntament ha anunciat un pla de millora de la il·luminació arreu de la ciutat. L’objectiu és intentar anar un pas més enllà i adaptar la il·luminació a la realitat urbanística actual, optimitzant el consum energètic i millorant la qualitat dels espais públics.  El nou pla prioritzarà al vianant davant dels vials de circulació per incrementar dels nivells de confort i la sensació de seguretat. Es fa una aposta clara per la llum de qualitat amb una dedicació específica per la vorera, així com un treball acurat d’integració de l’arbrat i l’enllumenat. D’altra banda, s’incrementaran els nivells lumínics però sense incrementar el consum d’energia i es canviaran aquelles instal·lacions més antigues per evitar averies.  A més, s’incorporaran referències verticals en edificis, monuments i carrers concrets. També es treballarà la creació d’ambients, la personalització de carrers i espais urbans en funció de la seva tipologia i ús, tot permetent al ciutadà tenir referències d’on es troba.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram