Els dos últims inquilins de Can Riera ja coneixen el dia en que l’Ajuntament té previst desallotjar la masia de La Verneda. Serà el proper 1 de febrer quan la masia més antiga del barri quedarà buida en mig d’una zona per aparcament de camions.
Un cop desallotjada, el futur de la masia és la seva demolició ja que els terrenys que ocupa formen part del Sector Prim, una operació urbanística derivada de l’arribada de l’AVE a la ciutat, que aixecarà un barri nou amb 3.500 pisos i blocs de fins a 18 plantes. Els inquilins no renuncien a mantenir-la en peu i estan prenent mesures amb els seus advocats.

Els dos últims inquilins de Can Riera ja coneixen el dia en que l’Ajuntament té previst desallotjar la masia de La Verneda. Serà el proper 1 de febrer quan la masia més antiga del barri quedarà buida en mig d’una zona per aparcament de camions.  Un cop desallotjada, el futur de la masia és la seva demolició ja que els terrenys que ocupa formen part del Sector Prim, una operació urbanística derivada de l’arribada de l’AVE a la ciutat, que aixecarà un barri nou amb 3.500 pisos i blocs de fins a 18 plantes. Els inquilins no renuncien a mantenir-la en peu i estan prenent mesures amb els seus advocats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram