El proper 1 d’octubre es posarà en funcionament la nova xarxa ortogonal d’autobusos de la ciutat. És per això que l’Ajuntament està duent a terme una campanya informativa entre els veïns de Sant Martí. Prop d’un centenar d’informadors col·locats a les diverses parades, fullets informatius o banderoles i anuncis s’estan utilitzant com a recurs per donar a conèixer als ciutadans els canvis.

Durant els mesos d’estiu el Districte va partir canvis en la circulació al carrer Marina que va passar a tenir dos carrils de baixada i un de pujada.

Les modificacions en aquesta via han afectat sobretot el carril bici, perquè haurà de conviure amb el pas dels autobusos. Alguns ciclistes no estan d’acord amb aquest canvi, perquè consideren que el pas és estret i augmenta la possibilitat de topada entre bicicletes que circulen per sentits diferents.

CANVIS A LA LÍNIA 10

La Nova Xarxa de Bus tindrà 28 línies d’altes prestacions que es complementaran amb les línies convencionals urbanes, interurbanes i línies de proximitat.

La implantació de la nova xarxa es farà de manera esglaonada. A Sant Martí, a partir de l’octubre, l’actual línia 10 serà substituïda per la V21, una línia vertical que connectarà el mar amb la muntanya. (+ info pàg. 11)

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram