El president del Partit Popular a Barcelona, Alberto Fernández, ha proposat que el mercat que actualment es desenvolupa els dissabtes al barri del Besòs es traslladi a un nou emplaçament per acabar amb la “inseguretat i la venda il·legal”.

Actualment, el mercat setmanal es duu a terme al pàrquing del Mercat de Besòs, al carrer Jaume Huguet, però Fernández ha proposat “traslladar-lo a un carrer de major amplitud” que facilitaria “les tasques de seguretat a la zona i evitaria els problemes que tenen els paradistes com a conseqüència de la presència de venedors il·legals”. La proposta té en ment ubicar el mercat al carrer Alfons el Magnànim.

Segons els populars, si es canvia la ubicació “augmentaran els clients” ja que ara el pàrquing, situat al sostre del Mercat, està “inutilitzat” per el mercat cada dissabte.

Amb aquesta proposta i destacant la inseguretat del barri durant aquesta activitat el PP ha carregat contra el govern municipal criticant-lo de “no aportar solucions per millorar la seguretat i revitalitzar aquest eix comercial”.

“El regidor del Districte, Eduard Freixedes, no vol afrontar aquest canvi perquè considera que no podrà frenar la venda ambulant i il·legal en aquesta zona , fet que denota una falta de competència de les seves funcions”, ha criticat Fernández Díaz.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram