Poblenou vol ser una nova zona de moda i d’emprenedors de Barcelona i per a això l’associació Poblenou Urban District ha editat un mapa que identifica 53 centres d’interès com negocis innovadors i creatius de la zona.

Al mapa apareixen agències de publicitat, botigues, locals de menjar per emportar, escoles superiors d’arquitectura i disseny, estudis de producció i postproducció, de disseny, fundacions, galeries d’art i “showrooms”. També inclou hotels, agències immobiliàries, impremtes, negocis de motos i bicicletes, restaurants, sales de concerts, serveis industrials i altres llocs d’interès com el Museu Blau, el Cementiri o L’Auditori.

La autoreivindicació com a zona moderna és perquè durant els darrers anys s’han generat al Poblenou diversos nuclis de creació artística, cultural i comercial que s’han instal·lat al barri adaptant al seu passat industrial i a la vegada respectant el seu caràcter popular.

Les grans naus industrials i els seus preus assequibles han contribuït a aquest ressorgiment del Districte, on de forma parl·lela s’han construït edificis moderns que conviuen amb altres de reformats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram